Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Ηρόδοτος: «Δώρο άδωρον...»

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 14:20 Γράφτηκε από τον
Ηρόδοτος: «Δώρο άδωρον» Ηρόδοτος: «Δώρο άδωρον»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρόδοτος για την πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.

Πιο αναλυτικά η ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει:

"ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ

Προκειμένου να ενταχθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία στα μέτρα οικονομικής στήριξης,λόγω των συνεπειών του κορονοιού, το υπουργείο αθλητισμού απαιτεί από τα σωματεία να εγγραφούν στην ειδική προς τούτο πλατφόρμα.

Μόνο που για να γίνει αυτό εφικτό , απαιτείται τα σωματεία πέραν των άλλων , να έχουν και ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α.

Ελάχιστα σωματεία διαθέτουν την αναγνώριση αυτή και ως εκ τούτου οι προθέσεις θα παραμείνουν προθέσεις και ελάχιστα σωματεία θα τα καταφέρουν αφού η προθεσμία λήγει την 5/6/2020.

Ολα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν αντί της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης , απαιτείτο η σχετική βεβαίωση της οικείας αθλητικής Ομοσπονδίας και η υπόθεση ένταξης στο ειδικό μητρώο της ΓΓΑ να γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Γιατί εάν ο στόχος είναι η ενίσχυση των πραγματικών αναγκών των ερασιτεχνικών συλλόγων , η απαίτηση του μέτρου αυτού θα οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport