Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Το «ευχαριστώ» του Ηροδότου στην Κατερίνα Τσαντηράκη

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 09:58 Γράφτηκε από τον
Κατερίνα Τσαντηράκη - Ηρόδοτος Κατερίνα Τσαντηράκη - Ηρόδοτος

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα διοικητικά και τα τμήματα υποδομής του Ηροδότου, η Κατερίνα Τσαντηράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από τις αγαπημένες τις Ελπίδες, με την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού να την ευχαριστεί για την ανιδιοτελή προσφορά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια εποχή που υπάρχει ένδεια ανιδιοτελειών ανθρώπων που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η Κατερίνα μας(Τσαντηρακη) ανακοίνωσε δημόσια την πρόθεση της να σταματήσει την διοικητική της ενασχόληση με τα "Ελπιδακια" όπως έλεγε αλλά και τον Ηρόδοτο γενικά.
Η νυν διοίκηση του Ηροδότου στο πρόσωπο της Κατερίνας αλλά και του συνεργάτη της Βασίλη Μιχαλελη, βρήκε ανθρώπους που η προσφορά τους δεν είχε κάποιον άλλο στόχο πέραν της υπηρεσίας σε αυτό που αγαπούν.
Πάρα τις αντικειμενικές δυσκολίες η Κατερίνα πρόσφερε συνεχώς, σαν παράγοντας σαν Μάννα, σαν φίλη, σαν συνεργάτης. Έχει καλοσύνη απέραντη που είναι τόσο μεγάλη που την καθιστά ιδανική γιαυτό που με τόση ικανότητα έκανε στα τμήματα υποδομής.
Η διοίκηση του Ηροδότου ευγνωμονεί την φίλη και συνεργάτη κ. Τσαντηρακη, η οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια αναβάθμισης των τμημάτων υποδομής του Ηροδότου, στην κατεύθυνση του ενιαίου της λειτουργίας του συλλόγου, που τόσο πολεμήθηκε από κάποιους άλλους.
Χρέος της εκάστοτε διοίκησης του Ηροδότου είναι να αξιοποιεί παράγοντες του χαρακτήρα και της προσφοράς της Κατερίνας.
Σε ευχαριστούμε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport