Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λ. Κορνάρος: «Είσαι ξεχωριστή και θα λείψεις πολύ»

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 13:43 Γράφτηκε από τον
Λ. Κορνάρος: «Είσαι ξεχωριστή και θα λείψεις πολύ» Λ. Κορνάρος: «Είσαι ξεχωριστή και θα λείψεις πολύ»

Ο Λευτέρης Κορνάρος διατέλεσε υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηροδότου και συνεργάστηκε με την Κατερίνα Τσαντηράκη.

Η Κατερίνα Τσαντηράκη ανακοίνωσε το τέλος της με τον Ηρόδοτο και Λευτέρης Κορνάρος νυν προπονητής της Κ19 του Εργοτέλη αποχαιρέτησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την Κατερίνα Τσαντηράκη.

Πιο αναλυτικά:

"Δεν συνηθίζω να εκφραζομαι έτσι δημόσια για πρόσωπα παρα μονο με εσωτερικα(inbox) μηνύματα μεταξύ μας. Όμως εσύ είσαι κάτι διαφορετικό και αυτό ήθελα να γίνει έτσι! Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ένας από τους κορυφαίους φίλους που έχω κερδίσει μέσα από το ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό όσα αναφέρω παρακάτω έχουν το στοίχειο της υποκειμενικότητας. Ωστόσο, δεν απέχουν από την ορθή οπτική των πραγμάτων!

Από τη πρώτη μέρα που σε γνώρισα στο γήπεδο αντιλήφθηκα πως είχα να κάνω με ενα άτομο δε διστάζει να προσφέρει υλικά, ψυχικά, πνευματικά και συναισθηματικά, που πάντα είναι εκεί για να ενώνει, που δεν βάζει μπροστά το εγώ, που λατρεύει την ομάδα, που δίνει την ψυχή του για τα παιδιά, που έχει παιδί στην ομάδα αλλά είναι πρόεδρος-μαμά όλων των παιδιών, που τρέχει, που εμψυχώνει, που στεναχωριέται, που κλαίει που που που... Θα μπορούσα να γράφω ώρες για αυτά!
Σίγουρα είσαι ξεχωριστή στο χώρο και θα λείψεις πολύ!

Η αγάπη σου για όλα τα παραπάνω ήταν πάντα 100% ανιδιοτελής. Να είσαι καλά και να δίνεις την ψυχή σου, όπως έκανες πάντα, σε ότι και να κάνεις από εδώ και έπειτα!
Προσωπικά, να ξέρεις, είμαι πολύ περήφανος για τη φιλία μας!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα