Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Κατσικοκέρης στο Prismasport.gr: «Καταστροφικό αν υπάρξει νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 09:37 Γράφτηκε από τον
Κατσικοκέρης στο Prismasport.gr: «Καταστροφικό αν υπάρξει νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος» Κατσικοκέρης στο Prismasport.gr: «Καταστροφικό αν υπάρξει νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο έμπειρος επιθετικός του Γιούχτα μίλησε στο Prismasport.gr για την περίοδο της προετοιμασίας των "πρασίνων" η οποία πήρε παράταση μετά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν.

Ο Νίκος Κατσκοκέρης χαρακτήρισε καλό και κακό το γεγονός στην αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος στον Κρητικό όμιλο, αλλά καταστροφικό αν υπάρξει νέα καθυστέρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο προπονητής του Γιούχτα, Νίκος Κατσικοκέρης.

«Η πορεία της προετοιμασίας της ομάδας συνεχίζεται σε κανονικούς και πιεστικούς ρυθμούς έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 11 Οκτωβρίου , έχουμε δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια και ο προπονητής προσπαθεί να καταλήξει σε κάποιους σχηματισμούς και σε κάποια πρόσωπα που πιστεύει για το καλύτερο για την πορεία της ομάδας.

Επίσης το γεγονός ότι το πρωτάθλημα πήρε αναβολή και υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη, είναι και καλό και κακό, υπάρχουν ομάδες που τους βολεύει διότι η προετοιμασία άρχισε αργά και έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν και να παρουσιαστούνε έτοιμες και υπάρχουν και οι ομάδες που αρχίσανε νωρίς και είναι ήδη σε έναν καλό δρόμο και πρέπει να έχουν αγωνιστικό ρυθμό όμως αυτό είναι δύσκολο γιατί τα φιλικά παιχνίδια είναι δύσκολο να γίνονται στο Ηράκλειο κ αναγκαστικά πρέπει να μεταφερθούνε σε άλλο νομό !

Τέλος ελπίζω επιτελους να αρχίσει το πρωτάθλημα στην ημερομηνία που ορίστηκε χωρίς να υπάρξει άλλη αναβολή διότι αυτό θα ήταν καταστροφικό ... Εύχομαι υγεία και καθαρούς αγώνες σε όλες τις ομάδες και να παιχτεί ένα καλό ποδόσφαιρο σε αυτό το πρωτάθλημα που θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος !»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport