Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Επενδύει δυναμικά και έμπρακτα φέτος στο μέλλον ο Γιούχτας

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:49 Γράφτηκε από τον
Επενδύει δυναμικά και έμπρακτα φέτος στο μέλλον ο Γιούχτας Επενδύει δυναμικά και έμπρακτα φέτος στο μέλλον ο Γιούχτας

Πέντε παίκτες γεννηθείς από το 2003 και έπειτα προστέθηκαν στο ρόστερ του Γιούχτα.

Πρόκειται για τους Μαρκατάτο και Παχάκη από το Λίντο και τον Καπετανάκη ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την θυγατρική ομάδα του Γιούχτα.

Στην ομάδα συνεχίζουν κανονικά οι Μπετεινάκης και Ψυλλάκης, που προωθήθηκαν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

Επενδύει δυναμικά και έμπρακτα φέτος στο μέλλον ο Γιούχτας και στις Αρχάνες είναι περήφανοι για τα νέα παιδιά της ομάδας!
Στην διάθεση του Μηνά Πίτσου βρίσκονται πέντε παίκτες ηλικίας 16 και 17 ετών, από τις Αρχάνες αλλά και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, με την διοίκηση να στέλνει το μήνυμα με την ένταξη των νέων ταλέντων στην ομάδα, ότι μπαίνουν οι βάσεις για τον Γιούχτα του μέλλοντος.
Άλλωστε και η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Γιούχτα, με την σφραγίδα του Άγγελου Κασσωτάκη, είναι εξαιρετική, με τα παιδιά να μαθαίνουν ποδόσφαιρο σε ένα άριστο περιβάλλον και με τις κατάλληλες συνθήκες.
Στο περιθώριο της τέλεσης του αγιασμού, ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτά τα πέντε νέα παιδιά. Πρόκειται για τους Αντώνη Μπετεινάκη (γεν. 2004) και Γιώργο Ψυλλάκη (γεν.2003), που είναι από την περσινή σεζόν μέλη της πρώτης ομάδας του Γιούχτα, τους Κωνσταντίνο Μαρκατάτο (γεν. 2003) και Γιάννη Παχάκη (γεν. 2003) που αποκτήθηκαν φέτος από το Λίντο και τον τερματοφύλακα Μιχάλη Καπετανάκη (γεν. 2004), που προωθήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Γιούχτα 2010.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport