Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Θέμα prismasport.gr | Σκέψεις στον Γιούχτα για ίδρυση νέας θυγατρικής ομάδας!

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 19:18 Γράφτηκε από τον
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

Διαβάστε αναλυτικα το ρεπορτάζ του prismasport.gr για τον Γιούχτα!

Ο Γιούχτας θα βρίσκεται για 3η σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στόχος είναι να κάνει βήματα προόδου έτσι ώστε η ομάδα να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. 

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλεια΄στις ακαδημίες των "πρασίνων" και προσπαθούν να δημιουργήσουν τους αυριανούς ποδοσφαιριστές του Γιούχτα... οι οποίοι θα είναι Αρχανιώτες αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του prismasport.gr και σε επικοινωνία με τον πρόεδρο Νίκο Μπουνάκη, έγινε γνωστό ότι η Διοίκηση του Γιούχτα είναι σε σκέψεις και στις πρώτες συζητήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθει΄νέα θυγατρική ομάδα.

Συγκεκριμένα θα είναι μία ομάδα U17 η οποία ο οποία θα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μελλοντικά θα πλαισιώσουν την μεγάλη ομάδα και θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Ο κ. Μπουνάκης στις δηλώσεις του στο prismasport.gr τόνισε: «Ακόμα βρισκόμαστε σε συζητήσεις αλλά είναι μέσα στους στόχους μας η δημιουργία μία ομάδας που θα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε ο Γιούχτας να προσελκύσει παιδιά από την ενδοχώρα που δεν έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε ομάδα του Ηρακλείου. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι οριστικό αλλά είναι στις σκέψεις μας η ίδρυση μίας θυγατρικής ομάδας, στην οποία θα αγωνίζονται νεαρά παιδιά κάτω των 17 ετών με στόχο να απαρτίζουν τα επόμενα χρόνια την πρώτη ομάδα του Γιούχτα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)