Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

M. Πίτσος: Να κάνουμε μια νέα αρχή με τον Πανακρωτηριακό

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 19:04 Γράφτηκε από τον

Μια δύσκολη τετράδα αγώνων (ΠΟΑ, ΣΥΝΚΑ, Ηρόδοτος, Επισκοπή) πέρασε για τον Γιούχτα και από την προσεχή αγωνιστική στις Αρχάνες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ένα νέο δυνατό ξεκίνημα και να πάρουν τους βαθμούς που θα τους εδραιώσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Αυτό επεσήμανε ο Μηνάς Πίτσος, δίνοντας σύνθημα νίκης για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό (Κυριακή 10/11, ώρα 15:00, Μαρκομιχελάκειο Αρχανών)…

«Είχαμε μια δύσκολη σειρά αγώνων την οποία αφήνουμε πίσω μας. Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια και έγιναν δυσκολότερα λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζαμε. Με εξαίρεση το ματς με την Επισκοπή, στα υπόλοιπα θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετική διαχείριση και αξίζαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα θέλουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, να κάνουμε μια νέα αρχή, καθώς έρχονται παιχνίδια που μπορούμε να έχουμε μια σημαντική συγκομιδή βαθμών. Απέναντι στον Πανακρωτηριακό, για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας. Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα όμως θεωρώ ότι στην έδρα μας και εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε εμείς το πάνω χέρι».

Για άλλον έναν αγώνα πάντως ο Μηνάς Πίτσος θα στερηθεί δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, τον Βαγγέλη Σταθόγλου λόγω τραυματισμού και τον Μιχάλη Φραγκουλάκη που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Επισκοπή. Επίσης δεν θα ρισκάρει με τον Σφυρογιαννάκη που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Το θετικό είναι ότι οι Τζανής και Μπαλντοβαλίεφ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport