Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Μηνάς Πίτσος: «Στόχος το θετικό αποτέλεσμα στα Χανιά»

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 13:30 Γράφτηκε από τον

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ο Γιούχτας θα κοντραριστεί την Κυριακή με την ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή, Μηνά Πίτσου στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr.

Ο τεχνικός της ομάδας των Αρχανών τόνισε χαρακτηριστικά:

Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι που οι τόσες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν έγιναν γκολ. Πιστεύω όμως ότι αυτό που αξίζαμε και στερηθήκαμε στα δύο παιχνίδια, θα μας το δώσει η τύχη στα επόμενα».

Αναφορικά με το παιχνίδι που έπεται, με το ΣΥΝΚΑ την Κυριακή στο γήπεδο των Μουρνιών, ο Μηνάς Πίτσος επεσήμανε: «Είναι η πρώτη αποστολή της ομάδας εκτός Ηρακλείου, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια σκληρή και έμπειρη ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα του, το ΣΥΝΚΑ παρουσιάζεται πάντα πιο δυνατό. Εμείς δεν έχουμε από την πλευρά μας παρά να κρατήσουμε τις καλές εμφανίσεις, την βελτίωση και την ανοδική αγωνιστική πορεία που δείχνουμε. Κλειδί για εμάς θα είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και ασφαλώς να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί το ΣΥΝΚΑ διαθέτει επικίνδυνη επιθετική γραμμή».

 

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)