Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Προσφορά αγάπης από την Δαμάστα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 15:12 Γράφτηκε από τον

Παραδόθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως) τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του ΑΟ Δαμάστας

Ως επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Κρήτη, ο ΑΟ Δαμάστας και ο ηγέτης του κ. Αντώνης Παπαδάκης, διοργάνωσαν αυτή την σπουδαία κοινωνική δράση, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν ήταν δυνατό να διοργανωθεί το καθιερωμένο τουρνουά «Μια αγκαλιά για τα Παιδιά».

Μάλιστα, στην υπηρεσία του "Χαμόγελου του Παιδιού" τέθηκε το support car της Δαμάστας, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα για την συγκέντρωση των προσφορών για τον οργανισμό.

Τον ΑΟ Δαμάστας σήμερα στην προσφορά αγάπης εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Μπιμπίρης και Ιπποκράτης Κομνηνός και η παραλαβή των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έγινε από τα στελέχη του Οργανισμού, παρουσία της συντονίστριας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη κ. Χρυσής Μπομποδάκη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search