Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ο Αστέρας Ρεθύμνου στο πλευρό των πληγέντων της Σάμου

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 16:48 Γράφτηκε από τον

 Είδη πρώτης ανάγκης και δύο αναπηρικά αμαξίδια συγκέντρωσε ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξουμε όλοι μαζί την πολύπαθη Σάμο που επλήγει από τον καταστροφικό σεισμό

Η οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα, η Ακαδημία, ο Κεραυνός, η διοίκηση, οι προπονητές σε όλα τα τμήματα και αρκετοί φίλοι, συστρατεύθηκαν σε αυτή την προσπάθεια.

Την εβδομάδα αγάπης 6-13 Νοεμβρίου συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης, κουβέρτες αλλά και 2 αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποτελούν πρώτες ανάγκες των πληγέντων της Σάμου, όπως είχαν ενημερωθεί μετά από επικοινωνία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Κάιλα Δέσποινα.

Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου ως ένας ενεργός ποδοσφαιρικός και αθλητικός οργανισμός με έντονη πολυεπίπεδη δράση, αναλογιζόμενος των ευθυνών του ως προς το κοινωνικό σύνολο, θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Άπαντες που πλαισιώνουν τον οργανισμό «ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου», πιστεύουν ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Αποτελεί υποχρέωση να είναι δίπλα σε ανάλογες δύσκολες περιπτώσεις όπου μακάρι να μην ξαναβρεθούν συνάνθρωποι μας.

Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ έλαβε την πρωτοβουλία, την οποία ασπάστηκαν και στήριξαν επιχειρηματίες του Ρεθύμνου, τους οποίους οφείλει να ευχαριστήσει θερμά.

Ευχαριστησέ λοιπόν από καρδιάς,

1. Τον Παναγιώτη Καργάκη με τις επιχειρήσεις nuvel και brousko, που στήριξε το πρόγραμμα με ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

2. Τον Στεφανάκη Σπύρο και τα καταστήματα AGORA για τα είδη ένδυσης.

3. Το ξενοδοχείο Grand Hyatt για τις κουβέρτες.

4. Τέλος τη μεταφορική D.L.S. Παπαδάκης για την δωρεάν μεταφορά των πραγμάτων.

και θύμισε  πως, όσοι επιθυμούν μπορούν ακόμη και σήμερα, να συμβάλλουν στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας στην Σάμο με δωρεές που θα καταβάλλονται στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

GR0301727080005708052763291 / Τράπεζα Πειραιώς / δικαιούχος Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search