Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Τριπλέτα μεταγραφών στο τέλος από τον Αστέρα Ρεθύμνου

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 13:57 Γράφτηκε από τον
* Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλης Χριστοφοράκης, Χρήστος Κούρο, Μιχάλης Παγιαλάκης. * Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλης Χριστοφοράκης, Χρήστος Κούρο, Μιχάλης Παγιαλάκης.

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησαν οι πρωταθλητές Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη απέκτησε τους Βασίλη Χριστοφοράκη, Χρήστο Κούρο, Μιχάλη Παγιαλάκη.

Οι Παγιαλάκης και Χριστοφοράκης κάθονται κάτω από τα γκολπόστ ενώ ο Κούρος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«

Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Παγιαλάκη, Χρήστο Κούρο και Βασίλη Χριστοφοράκη. Οι Παγιαλάκης και Χριστοφοράκης είναι τερματοφύλακες και προέρχονται από Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων και Σπήλι, ενώ ο Κούρο είναι αμυντικός που έχει αναδειχθεί από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ και προωθήθηκε προσφάτως από τον Κεραυνό.

Καλωσορίζουμε τους Μιχάλη, Βασίλη και Χρήστο στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μιχάλης Παγιαλάκης
Ημ. Γέννησης: 13/8/1987
Θέση: Τερματοφύλακας
Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία Δόξας Πλατανέ, Ν. Αστέρας Χανίων (2011-2012), Ασπίδα Ναυστάθμου, Απόλλωνας Αγ. Ιωάννη Χανίων, ΑΕ Μυλοποτάμου (2017-18 β), Απόλλωνας Αγ. Ιωάννη Χανίων (2018-2020).

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Μιχάλης Παγιαλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι σε μια ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου και της Κρήτης, όπως ο Αστέρας Ρεθύμνου και θα αποτελώ μέλος του στην Γ’ Εθνική. Έρχομαι και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο τον δυνατόν την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Χρήστος Κούρο
Ημ. Γέννησης: 12/07/2003
Θέση: Αριστερό μπακ
Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία Αστέρας Ρεθύμνου, Κεραυνός.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Χρήστος Κούρο προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που προωθήθηκα στην ανδρική ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Γ’ Εθνική. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν, τους προπονητές και την διοίκηση και μαζί με τους συμπαίκτες μου να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα».

Βασίλης Χριστοφοράκης
Ημ. Γέννησης: 31/10/2001
Θέση: Τερματοφύλακας
Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία ΟΦ Αρμένων, Σπήλι (2016-20717), ΝΕΑΡ (2018-19), Σπήλι (2019-20).

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Βασίλης Χριστοφοράκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου, μια από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες του Ρεθύμνου και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρίες και παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία, τη Γ’ Εθνική. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search