Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλ. Ασπρομάτης: Καλή και οργανωμένη ομάδα ο Πόρος

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 17:44 Γράφτηκε από τον

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και δη στις νίκες, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου υποδέχεται την Κυριακή 1 Νοεμβρίου (15.00) τον Πόρο στο γήπεδο των Αρμένων, λόγω της διεξαγωγής των 80ων Αρκάδιων Αγώνων στη φυσική του έδρα, το γήπεδο της Σοχώρας.

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Ηλίας Ασπρομάτης, μιλώντας για το Κυριακάτικο παιχνίδι, δήλωσε στο www.neosasteras.gr.

«Μετά από την πρώτη «καυτή» και γεμάτη εβδομάδα όπου δώσαμε τρία παιχνίδια, την τρέχουσα είχαμε την ευκαιρία να διαχειριστούμε την κούραση και την επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πλέον Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι το οποίο έχουμε μπροστά μας την Κυριακή φιλοξενώντας τον Πόρο, έστω και αν το παιχνίδι δεν θα γίνει στην φυσική μας έδρα, αλλά στο γήπεδο των Αρμένων.

Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλό προπονητή, έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Προερχόμαστε από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και η νίκη είναι εκ των ουκ άνευ, για αυτό το παιχνίδι. Εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι και σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα