Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλ. Ασπρομάτης: Να δώσουμε αξία στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟΑΝ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 17:30 Γράφτηκε από τον

Για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/10) στις 16.00 το απόγευμα στην Σοχώρα με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ, μίλησε ο Ηλίας Ασπρομάτης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου υπολογίζει ιδιαίτερα τον ΑΟΑΝ, ο οποίος είναι μια καλή και αθλητική ομάδα και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν ώριμοι και πειθαρχημένοι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου τόνισε: 

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, τον ΑΟΑΝ, όπου καλούμαστε να δώσουμε αξία στη σπουδαία νίκη που πετύχαμε στην 1η αγωνιστική. Γνωρίζουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και αθλητική ομάδα που έρχεται με καλή ψυχολογία στο Ρέθυμνο γιατί κέρδισε επίσης στην πρεμιέρα και μάλιστα με ανατροπή. Θεωρώ ότι θα ανταποκριθούμε και πάλι στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό. Θα είναι ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι, όπου καλούμαστε να ξεπεράσουμε και την επιβάρυνση που είχαμε στο προηγούμενο, να κάνουμε ένα ώριμο και πειθαρχημένο παιχνίδι με στόχο να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα