Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Νίκος Μαναρώλης: «Στόχος μας είναι η σωτηρία»

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 18:52 Γράφτηκε από τον
Ο Νίκος Μαναρώλης. Ο Νίκος Μαναρώλης.

Ο προπονητής του Άρη Σούδας, Νίκος Μαναρώλης μίλησε στο sports-factory.gr μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Πανακρωτηριακό.

Το παιχνίδι πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο των Περιβολίων στις 17:00 εν όψει του Super Cup.

Για τον αυριανό αγώνα δήλωσε:

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο μας βρίσκει λίγο πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θα μας βοηθήσει να δούμε κάποια πράγματα σε σχέση με το γήπεδο το οποίο είναι φυσικό χόρτο και παίζουμε σ’ ένα μεγάλο γήπεδο.

Θα τον δούμε σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, θα μας βοηθήσει στο μοντάρισμα και δεν παύει να είναι και ένα παιχνίδι το οποίο έχει απο πίσω ένα τίτλο.

Θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά και ελπίζουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτησή του».

Όπως γνωρίζουμε οι αγώνες την φετινή σεζόν θα διεξαχθούν με τις κερκίδες να είναι κλειστές προς τον φίλαθλο κόσμο. Τί σας προβληματίζει σε αυτό;

«Επειδή είμαστε μια ομάδα η οποία κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο και όπως καταλαβαίνουμε στην περιοχή την δικιά μας επικρατεί ένας ενθουσιασμός, μας δυσκολεύει λίγο αυτή η κατάσταση γιατί περιμέναμε μεγάλη ανταπόκριση και μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ότι ισχύει για εμάς ισχύει και για όλους, ελπίζουμε αυτή η δυσκολία κάποια στιγμή το συντομότερο δυνατό να εξαλειφθεί και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Κατά τ’ άλλα οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα».

Τι στόχους έχετε θέσει για την φετινή σεζόν της ομάδας;

«Οι στόχοι φέτος είναι, μετά από την ανακοίνωση για τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται, που είναι πολλές και είναι επτά στον αριθμό, ξεκάθαρα η σωτηρία.

Είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά οχι ακατόρθωτος.

Πιστεύουμε στην ομάδα και ευελπιστούμε το συντομότερο δυνατό να εξασφαλίσουμε την παραμονή για την επόμενη χρονιά».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search