Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Δίνουν φιλικό Άρης Σούδας και Αστέρας Ρεθύμνου

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 12:44 Γράφτηκε από τον
Άρης Σούδας - Αστέρας Ρεθύμνου Άρης Σούδας - Αστέρας Ρεθύμνου

Φιλική αναμέτρηση θα γίνει ανάμεσα στον Άρη Σούδας και τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους δυο πρωταθλητές των νομών θα λάβει χώρα σήμερα (Σάββατο 26/9 16:30) στο γήπεδο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα :

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα κληθεί να δώσει η ομάδα μας το Σάββατο (26/9) στα πλαίσια της προετοιμασίας της. Συμπληρώνοντας 2 μήνες στα γήπεδα και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου, η ομάα μας θα φιλοξενήσει στις 16.30 το απόγευμα του Σαββάτου τον Άρη Σούδας.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες Ρεθύμνου και Χανίων θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Σοχώρας, δίνοντας μια ακόμη καλή ευκαιρία στον προπονητή μας Ηλία Ασπρομάτη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα, διαγνώσκοντας και πάλι την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Σε αυτή την διαδικασία δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Στέλιος Παντελακάκης (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα), Ανδρέας Δημήτρη (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), ενώ για προληπτικούς λόγους πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό και ο Βαγγέλης Σαρρής (αισθάνεται βαρύ τον προσαγωγό). Αντιθέτως, ο Απόστολος Κλειδής έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και από την Τετάρτη συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search