Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Σκουλούδης: «Πιστεύουμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα»

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 09:33 Γράφτηκε από τον

Το βαρύ πυροβολικό του Άρη Ρεθύμνου Μανώλης Σκουλούδης παραχώρησε δηλώσεις λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Αναλυτικά όσα ανέφερε

Δυο λόγια για την έναρξη του πρωταθληματος

«Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό τόσο στην κορυφή όσο και στην παραμονή. Υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες στην κατηγορία, κάποιες έμπειρες φυσικά και κάποιες πρωτάρηδες θα έλεγα. Αν εξαιρέσουμε 3-4 ομάδες οι οποίες έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με κάποιες άλλες, οι άλλες ομάδες δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές στον αγωνιστικό χώρο και θα έλεγα ότι αυτό φάνηκε στα φιλικά της ομάδας μας.

Μεγάλο ρόλο πιστεύω θα παίξει η εμπειρία, το πάθος και η θέληση κάθε ομάδας να επιτύχει τους στόχους της. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολες εποχές διανύουμε λόγω Covid, γεγονός που μας επηρεάζει σε όλους τους τομείς στην υγεία μας φυσικά όσο και οικονομικά σε όλα τα σωματεία».

Πώς είναι η επιστροφή σε επίσημους αγώνες μετα από 8 μήνες

«Το ότι ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος πραγματικά είναι πολύ ευχάριστο για όλους για τα σωματεία, για τους παίκτες αλλά και για όλους τους φιλάθλους. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά»

Μίλησε μας για το ματς της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε το ΣΥΝΚΑ, μία ομάδα έμπειρη η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στην κατηγορία. Έχει αρκετή δυναμική σαν ομάδα ειδικά στο γήπεδο της. Πιστεύουμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα και ελπίζουμε να ανταμειφθούμε την Κυριακή με τους 3 βαθμούς. Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουμε υγεία πάνω από όλα. Να διανύσουμε ένα πρωτάθλημα με υγιή ανταγωνισμό, να αποκτήσουν όλα τα νέα παιδιά τις κατάλληλες εμπειρίες από αυτό το πρωτάθλημα που τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν και όλες οι ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους, φυσικά πρωτίστως ο Άρης Ρεθύμνου»

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search