Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Σε live stream οι εντός έδρας αγώνες του Άρη Ρεθύμνου στην Γ' Εθνική

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 19:40 Γράφτηκε από τον

Μέσω του καναλιού του στο Youtube τα εντός έδρας του Άρη Ρεθύμνου

Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη Ρεθύμνου την φετινή χρονιά στην Γ' Εθνική θα μεταδίδονται μέσω live stream στο κανάλι του στο Youtube, όπως γνωστοποίησε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε ζωντανή μετάδοση θα μπορούν να δουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μέσα από το επίσημο κανάλι μας στο Youtube.

Η πρόσβαση στο κανάλι μας αλλά και στο live stream του κάθε αγώνα θα είναι εντελώς δωρεάν και χωρις καμία επιβάρυνση, παρά μόνο να γίνεται Εγγραφή στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας, καθώς το Live Stream θα υπάρχει και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook,και στο επίσημο website μας. Φυσικά δικαίωμα μετάδοσης θα έχουν και όλες οι ιστοσελίδες και blog που επιθυμούν να αναμεταδώσουν τον εκάστοτε αγώνα.

Επίσης οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να διαφημιστεί μέσα από το εκάστοτε Live Stream του αγώνα σε Banner να επικοινωνήσει μαζί μας με email, ή θα μπορεί να προσέλθει καθημερινά στο γήπεδο Μισιρίων απογευματινές ώρες.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπεται περισσότερα βίντεο από την ομάδα μας αλλά να μαθαίνεται και όλα τα νέα της πρώτοι.“

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search