Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή ο ΑΟΑΝ!

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 15:21 Γράφτηκε από τον

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ο ΑΟΑΝ

Η ομάδα του ΑΟΑΝ μετά από αρκετή αναζήτηση βρίσκεται κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή με την οποία θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ήδη αρκετά ποιοτικής ομάδας του.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στα 26 του χρόνια έχει μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς έχει περάσει από τον Πανσερραϊκό όταν η ομάδα των Σερρών αγωνιζόταν στην Super League, από τον Εθνικό Άχνας, από την ΠΑΕΕΚ, τον Πιερικό, τον Ιάλυσο, την Α' κατηγορία Μάλτας και την Πεμπρόκε, τον Τσικλιτίρα, τον Ναυπακτιακό και τελευταίος σταθμός της καριέρας του μέχρι σήμερα αποτέλεσε ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Επίσης το δεκάρι που αναμένεται να κάνει την διαφορά για την ομάδα του Αγίου Νικολάου έχει αγωνισθεί στην Εθνική Κ17 και Κ19.

Με αυτή την κίνηση ο ΑΟΑΝ ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και δείχνει τις διαθέσεις του για την φετινή σεζόν και το νέο πρωτάθλημα με τον Γιαννόπουλο να αποτελεί μία προσθήκη άλλου επιπέδου, που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search