Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Το πιο όμορφο γκολ από την Αναγέννηση για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 12:51 Γράφτηκε από τον

Η Αναγέννηση πιστή στην υπόσχεση της προς τον Ανδρέα Ξυδάκη, από το παιχνίδι του Ηροδότου στην Ιεράπετρα, έκανε μια ακόμα δράση χθες Τρίτη 29/12/2020 για τους μικρούς μαχητές της Κρήτης.

Η ομάδα της Ιεράπετρας, με την βοήθεια του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναουτάκη κατόρθωσαν και μάζεψαν για την Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ:

320 υφασμάτινες παιδικές μάσκες

148 παιδικά λογοτεχνικά βιβλία και παραμύθια.

80 επιτράπεζια παιχνίδια και παζλ

60 πλεκτά σκουφάκια

20 ατομικά δωράκια για να στολίσουν το στολισμένο  δέντρο της κλινικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το πιο όμορφο γκολ από την Αναγέννηση , γεμάτο με αγάπη, ελπίδα και θετική ενέργεια !

Η Αναγέννηση πιστή στην υπόσχεση της προς τον κ. Ξυδάκη,  προπονητή του Ηροδότου, στο κοινό παιχίδι στην Ιεράπετρα, έκανε μια ακόμα δράση χθες Τρίτη 29/12/2020 για τους μικρούς μαχητές της Κρήτης .

Η προσπάθεια από πλευράς του σωματείου μας και του Δήμου Ιεράπετρας  συνεχίζεται για την Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΕΠΑΓΝΗ. Χθες εκ μέρους της Αναγέννησης ο πρόεδρος κ. Μαγούλης Γιάννης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, συνόδεψαν το Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη στην Κλινική , παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη , σε συνάντηση με την Δ/ντρια της Παιδογκολογικής κ. Στειακάκη και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων  του 1ου Γυμνασίου κ. Ηλία Νταραρά.

Στην πρώτη φάση αυτής της προσπάθειας έγινε μια συνάντηση με τον Δήμαρχο αρχικά, ο οποίος ακούγοντας την προσπάθεια του Σωματείου μας , μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Λασίθι και  με δική του πρωτοβουλία, μπήκε μπροστά και οργάνωσε τα επόμενα στάδια της προσπάθειας. Αρχικά έγινε μια πρώτη συνάντηση με την κ. Στειακάκη , στο γραφείο της .  Εγινε  καταγραφή των αναγκών της Κλινικής, ακολούθησε συνάντηση με την Διοίκητρια της 7ης ΥΠΕ. Πήραμε θετική απάντηση και από την κ. Μπουρμπουδάκη και συνεχίσαμε το έργο μας.

Με ένα οργανωμένο χρονοδιάγραμμα πλέον,  ο  Δήμαρχος της πολης μας επικοινώνησε  με τον Περιφερειάρχη  και πραγματοποιήθηκε  από κοινού η χθεσινή συνάντηση στην Κλινική. Έγινε μια διεξοδική συζήτηση, ο Περιφερειάρχης πρόθυμος σε όλα όσα άκουσε, αποδέχτηκε την πρόταση του Δήμου μας για την άμεση χρηματοδότηση της αγοράς του απαραίτητου εξοπλισμού και την διεξαγωγή εργασιών για την ολοκλήρωση της πτέρυγας, με αποτέλεσμα να φύγουμε με θετική έκβαση και θετικά αποτελέσματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σαν Αναγέννηση , στον κ. Ξυδάκη αρχικά, που μας αφύπνισε. Στη συνέχεια στο ραδιοφωνικό σταθμό που ανέδειξε το θέμα, στον κ. Νταραρά που βοήθησε πολύ  για να έχουμε στα χέρια μας μια οργανωμένη μελέτη για τις εργασίες που χρειάζεται η Κλινική, στα παιδιά της Ακαδημίας μας και στο 2ο ΔΣ που συγκέντρωσε δώρα αγάπης για να παραδοθούν στην κλινική.

Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον Δήμαρχό μας, που ήταν  πρωτεργάτης και στυλοβάτης στην προσπάθειά μας αυτή και στον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη , πρώτα από όλα σαν Ανθρωπος και μετά σαν  Περιφερειάρχης.  Είναι πάντα δίπλα σε κάθε ανάγκη, σε κάθε πόλη, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε σωματείο και σε κάθε παιδί.

Συγκινητική η χθεσινή μέρα για την ομάδα μας.  Τα παιδιά της πόλης μας ανέλαβαν το πιο ευαίσθητο κομματι των δράσεων:  Να συγκεντρώσουν δώρα και απαραίτητα είδη για τους μικρούς μαχητές. Παραδώσαμε χθες:  ( για να μιλήσουμε και με αριθμούς, γιατί τελευταία οι αριθμοί κανονίζουν την κανονικότητά μας, εμείς θα μιλήσουμε με αριθμούς που θα κάνουν όλους να χαμογελάσουν.)

320 υφασμάτινες παιδικές μάσκες

148 παιδικά λογοτεχνικά βιβλία και παραμύθια.

80 επιτράπεζια παιχνίδια και παζλ

60 πλεκτά σκουφάκια

20 ατομικά δωράκια για να στολίσουν το στολισμένο  δέντρο της κλινικής.

Μαζί με τα δώρα ,η Ανάγεννηση και η Ιεράπετρα έβαλε όλη την θετική της ενέργεια για να φέρουν γούρι και τύχη στα  παιδιά και να γυρίσουν νικητές σπίτι τους.

Ας γεμίσουν τα ράφια με τα δώρα μας και ας αδειάσουν τα κρεβάτια από τα παιδιά .

Σχετική ανάρτηση και περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο site  του Δημάρχου μας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πράξη αγάπης από τον Δήμαρχο, Περιφερειάρχη και Αναγέννηση»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search