Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Νεκτάριος Αζίζι: «Θετική εξέλιξη η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής»

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 21:01 Γράφτηκε από τον
Ο Νεκτάριος Αζίζι. Ο Νεκτάριος Αζίζι.

Του Παναγιώτη Μαυράκη

Με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της  Γ΄ Εθνικής, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αλμυρού Γαζίου, Νεκτάριος Αζίζι, μίλησε με το Prismasport. gr.

Ο επιθετικός της ομάδας του Μαλεβιζίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι θετική η εξέλιξη, γιατί πολλές οικογένειες ζουν από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

-Θεωρείς ότι το να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι μια εξέλιξη θετική, πως το εκλάβατε οι ποδοσφαιριστές;

«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη, οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε τόσο καιρό για την έναρξη του πρωταθλήματός, έχουμε όρεξη  να αγωνιστούμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το διάστημα που βρεθήκαμε σε απραξία ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Τώρα ελπίζουμε στο ξεκίνημα και σε συνδυασμό με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Τέλος, θα ήθελα να πω, ότι η απόφαση για την επανέναρξη είναι πολύ σημαντική για τα σωματεία της Γ΄ εθνικής, καθώς πολλές οικογένειες ζουν από αυτό».

-Ποιο θεωρείς πως είναι το ιδανικό διάστημα προπονήσεων, δεδομένης της απραξίας τόσο καιρό, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος,  έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να βρεθείτε σε μια ικανοποιητική φυσική κατάσταση και να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στους αγώνες;

«Θεωρώ ότι το διάστημα του ενός, με ενάμισι μήνα θα ήταν το ιδανικό, έτσι ώστε να προπονηθούμε επαρκώς. Και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος». 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search