Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Μαυράκης: «Υπάρχουν άσχετοι παράγοντες... δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο»

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 10:41 Γράφτηκε από τον

Ο Γενικός Γραμματέας του Αλμυρού Γιάννης Μαυράκης με δηλώσεις του θέλησε να σχολιάσει όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και έχουν να κάνουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Ο παράγοντας της ομάδας του Γαζίου άφησε αιχμές προς ορισμένους παράγοντες, χρησιμοποιώντας διάφορους χαρακτηρισμούς, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του θα κατέβει κανονικά να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με τις νόμιμες εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, ενώ προτρέπει να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιπες ομάδες. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γιατί ασχολείστε και επηρεάζεστε από κάποιον ή κάποιους δήθεν προέδρους κακομοίρηδες; Να ξέρετε δεν αλλάζει τίποτα στο τέλος. Θα την πληρώσετε εσείς και η ομάδα σας. Κάντε λοιπόν το αυτονόητο. Ότι ισχύει για εσάς ισχύει και για εμάς. Μειώστε λοιπόν τους μισθούς σε όλους όπως κάναμε εμείς. Κατεβείτε λοιπόν να παίξουμε ποδόσφαιρο έστω αυτό το λίγο να ευχαριστηθούμε και έχει ο Θεός για του χρόνου. Ξέρετε πολύ καλά ότι στο τέλος ότι και να κάνουμε εμείς την πληρώνουμε και να γνωρίζεται ότι είναι απόφαση και όχι εισήγηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχουν τόσο άσχετοι παράγοντες που νομίζουν ότι με τα λεφτά τους μπορούν να αγοράσουν τους πάντες και τα πάντα και όταν ζορίζονται δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Λυπάμαι για αυτούς αλλά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και κάποιοι πρέπει να μάθετε να έχετε άποψη. Εμείς λοιπόν στον Αλμυρό κάνουμε το αυτονόητο. Θα κατέβουμε κανονικά με τις νόμιμες εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων. Παίζουμε ποδόσφαιρο και προάγουμε το άθλημα. Ευχαριστώ! Καληνύχτα σας και παιδιά προσέξτε και σκεφτείτε το αυτό που θέλετε να κάνετε σωστά»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search