Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Πήρε «άριστα» στη διαχείριση της ήττας η διοίκηση του Αλμυρού

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 14:32 Γράφτηκε από τον
Διοίκηση Αλμυρού Διοίκηση Αλμυρού

Τελικά το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να γνωρίζεις να χάνεις!

Δίχως αμφιβολία το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και η βαριά εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Ιεράπετρας δεν ήταν η πρεμιέρα που ο Αλμυρός ονειρεύονταν για να ξεκινήσει το ταξίδι του στη Γ' Εθνική..

Ωστόσο όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και η κάθε ομάδα μπορεί να έχει μία κακή μέρα. Το κρίσιμο κομμάτι είναι πως τη διαχειρίζεσαι και πως αντιδράς σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Και ο Αλμυρός λειτούργησε με απόλυτη ψυχραιμία και επαγγελματισμό.

Οι άνθρωπο της διοίκησης κράτησαν χαμηλά τους τόνους, δεν προχώρησαν σε σπασμωδικές κινήσεις πανικού και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν, αν κρίνουμε με βάση το νικηφόρο 0-6 του Αλμυρού μέσα στην έδρα του Πλατανιά τρεις μέρες μετά.

Πόσες και πόσες φόρες έχουμε δει ειδικά στην Ελλάδα, προπονητές να απομακρύνονται μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή ολόκληρα project που χτίζονται με κόπο, χρόνο και ιδρώτα να διαλύονται με μία απόφαση της στιγμής από τον εκάστοτε πρόεδρο.

Η διοίκηση του Αλμυρού αν και θεωρητικά «άπειρη» στις εθνικές κατηγορίες, έκανε μία άριστη διαχείριση λειτουργώντας με την ποδοσφαιρική λογική και όχι με το συναίσθημα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search