Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο πλευρό του Ανδρέα Ξυδάκη ο Κώστας Κιάσσος: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 19:27 Γράφτηκε από τον
Ο Κώστας Κιάσσος Ο Κώστας Κιάσσος

Του Μάνου Κασαπάκη

 

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Κώστας Κιάσσος μετά την νίκη του Αλμυρού επί του Πλατανιά με σκορ 0-6 στο Μάλεμε.

Ο νεαρός στην αρχή των δηλώσεων του στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ήταν για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ωστόσο αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος των δηλώσεων του στην μάχη που γίνει ο Ανδρέας Ξυδάκης και η οικογένεια του προπονητή του Ηροδότου.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Κ. Κιάσσου:

«Παρόλο τον δύσκολο καιρό υπήρχε ένας πάρα πολύ καλός αγωνιστικός χώρος μέχρι περίπου το 67ο λεπτό.
Προερχόμασταν από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας. Εδώ και 100 μέρες που είμαστε περίπου με τα παιδιά γνωρίζουμε πολύ καλά τα έχουμε κάνει ατομικά αλλά και ως ομάδα.

Παίζαμε με μια ομάδα η οποία έχει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχα πει στα παιδιά πως είναι ένα παιχνίδι που δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε από την μη ετοιμότητα της ομάδας και πως είχε μεγάλη δυσκολία το παιχνίδι.

Θεωρώ πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι είμαστε η ομάδα που έχει επικρατήσει και στα ενενήντα λεπτά. Ο αντίπαλος δεν έχει μετρήσει καμία τελική προσπάθεια, θεωρώ πως είναι άκρως δίκαιο το αποτέλεσμα.

Η αντίδραση μας μετά από τρεις μέρες ήταν καλή, παραπάνω καλή από ότι ίσως εμείς περιμέναμε.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την απόδοση τους, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Πλατανιά διότι γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να ξεκινάει μια ομάδα τόσο αργά προετοιμασία.

Θέλω να τονίσω κάτι που δεν γνώριζα μέχρι τρεις μέρες πίσω. Ένας συνάδελφος, ο προπονητής του Ηροδότου, κύριος Ανδρέας Ξυδάκης αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία του παιδιού του. Πρέπει εμείς οι προπονητές, όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όλοι αυτοί που είμαστε μέσα στον αθλητισμό να δούμε αυτά τα πράγματα που είναι πολύ πιο σοβαρά και ανθρώπινα κομμάτια.

Τυχαίνει να είμαι και τα τελευταία χρόνια εθελοντής σε ανθρώπους με καρκίνο. Πραγματικά είναι άκρως συγκινητικό σε αυτές τις ηλικίες να περνάνε τόσο δύσκολες καταστάσεις. Θεωρώ πως όλοι οι πρόεδροι των ομάδων, όλοι οι παράγοντες, όλος ο κόσμος και μέσα από τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός, είναι ευκαιρία να βοηθήσουμε σε αυτές τις καταστάσεις τον συνάδελφο τον Ανδρέα, που του εύχομαι ολόψυχα να βγει από όλο αυτό όσο δυνατός, τόσο το παιδί του όσο και η οικογένεια του».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα