Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Στο Μάλεμε πέρασαν το διήμερο στον Πλατανιά

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 11:14 Γράφτηκε από τον

Στην υποομαδική τακτική έπεσε το βάρος το τελευταίο διήμερο στον Πλατανιά, ενώ οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τάτσης πέρασαν το Σ/Κ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μάλεμε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Μια ξεχωριστή εβδομάδα ξεκινά από σήμερα για τον Πλατανιά. Κάναμε 30 τεράστια βήματα για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Σε κάποια μπορεί να σκοντάψαμε, όμως πάντα βρήκαμε τη δύναμη για να φτάσουμε στο επόμενο, ολοκληρώνοντας την πορεία μας προς τον στόχο.

Τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία και προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ραντεβού. Μπορεί, μεν, να είμαστε στην αναμονή για το πότε θα οριστικοποιηθεί αυτό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα είμαστε έτοιμοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σαββατοκύριακο, ο προπονητής της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, και οι παίκτες το πέρασαν στο Μάλεμε, καθώς οι προπονήσεις συνεχίστηκαν και τις δύο μέρες.

Το βάρος στο διήμερο έπεσε κυρίως στην υποομαδική τακτική, ενώ τα μηνύματα από το μέτωπο των τραυματισμών ήταν θετικά, καθώς από χθες Κυριακή στο πρόγραμμα μπήκαν προοδευτικά ο Λουκίνας, ο Καραγκούνης και ο Νίλι, οι οποίοι ανέβασαν στροφές και έβγαλαν μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα μπαράζ, θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο Μάλεμε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)