Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Τάτσης: «Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα»

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 10:10 Γράφτηκε από τον

Δεν τα κατάφερε ο Πλατανιάς την Κυριακή (21/4) καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας και έπεσε από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Τάτσης ανέφερε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και σημείωσε πως οι παίκτες του επηρρεάστηκαν από το άγχος που είχε η βαθμολογική σημασία του αγώνα.

Παράλληλα, δήλωσε υπερήφανος για την πορεία των Χανιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά:

«Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίζαμε για την ισοπαλία, παίζαμε για τη νίκη... Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι υπήρχε άγχος και από τις δύο πλευρές, κάτι το οποίο η ομάδα του Απόλλωνα το εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα για το οποίο μπορώ να πω ότι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε στο δεύτερο, κάτι που πετύχαμε. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Απόλλων το πρώτο, εμείς είχαμε το δεύτερο. Μείναμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, θεωρώ ότι η απόκρουση του Μαντζάρη είναι αυτή που κράτησε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι, μία εκπληκτική απόκρουση και του δίνουμε συγχαρητήρια σαν αντίπαλοι. Σίγουρα, η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω γι’ αυτή την ομάδα, έτσι όπως ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Για το αν πιστεύει πως αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες, δεν θέλω να αδικήσω άλλες, πρέπει να ανοίξουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο για να πούμε ποια είναι καλή και ποια κακή ομάδα. Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες που έχουν το ρεαλισμό στις τάξεις τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)