Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Πολυπρόσωπη επιθετική γραμμή δείτε πόσοι και ποιοι είναι οι σκόρερς του Εργοτέλη

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 09:31 Γράφτηκε από τον

Ο Εργοτέλης μέχρι και τη σημερινή αγωνιστική δεν είχε καταφέρει να πετύχει πάνω από τρία γκολ σε έναν αγώνα.  Οι «Κιτρινόμαυροι» στο παιχνίδι εναντίον της Δράμας πέτυχαν 6 γκολ, ενώ σκόραραν 5(!) διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Του Παναγιώτη Μαυράκη

Συνολικά η ομάδα του Ηρακλείου έχει παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες 18 φορές την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά για την ομάδα του Ηρακλείου έχουν σκοράρει οι : Τσέλιος 4 γκολ, Κόνρααντ, Μανουσάκης, Μπουρσέλης, Πατρινός οι οποίοι έχουν πετύχει από 3 γκολ ο καθένας και ο Μπουτσάκης, ο οποίος έχει σκοράρει 2 φορές.

Φαίνεται ότι τη φετινή χρονιά ο Εργοτέλης δεν βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή για να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Πράγμα θετικό για την Ηρακλειώτικη  ομάδα, καθώς ο προπονητής, Γιάννης Ταουσίανης, έχει αρκετές επιλογές στη «φαρέτρα» του, για να «ξεκλειδώνει» τις άμυνες των αντιπάλων.

Επιπλέον, χάρη στους 6 διαφορετικούς σκόρερ που έχουν υπάρξει έως τώρα για την ομάδα του Εργοτέλη, αλλά και μέσα από τον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης  της ομάδας είναι ευδιάκριτο το στοιχείο της ομαδικότητας. Δεδομένης της ύπαρξής του, αλλά και της μαχητικότητας που εκδηλώνουν οι «κιτρινόμαυροι» σε κάθε αγώνα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα και νέοι σκόρερς, όπως για παράδειγμα ο Κοκκίνης, ο Κωστανάσιος και ο Appi. Παίκτες δηλαδή που έχουν συμμετοχές και προσπάθειες στα πόδια τους, αλλά ακομή τους λείπει το γκολ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Search

Prisma Sport