Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Οι τρεις παίκτες του Εργοτέλη με το...11/11

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 13:10 Γράφτηκε από τον

Τρεις ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, βρίσκονται στην πρώτη εξάδα με αυτούς που δεν έχουν χάσει παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές από την μέση και μπροστά κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μην βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών με τους συνεχείς αγώνες.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, πάντως να συμβαίνει και στο αμυντικό τρίτο, καθώς Κατσιμήτρος, Μπάτζιος και Μαζουλουξής, έχουν αγωνιστεί και στα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση SL2 - FL:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League 2, μόλις έξι ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο συμμετοχών. Έχουν αγωνιστεί δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκειά τους, χωρίς να έχουν αντικατασταθεί.

Το ότι οι τρεις είναι τερματοφύλακες και οι άλλοι τρεις αμυντικογενείς και αμυντικοί δεν είναι συνηθισμένο. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι μισοί από αυτούς, συγκροτούν την άμυνα του Εργοτέλη, καθώς είναι ο τερματοφύλακάς του Δημήτρης Κατσιμήτρος και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του, Χρήστος Μπάτζιος και Κυριάκος Μαζουλουξής.

Οι υπόλοιποι είναι οι τερματοφύλακες Θεμιστοκλής Τσέλιος του Διαγόρα Ρόδου και Φώτης Κουτζαβασίλης της ΠΑΕ Χανιά και ο αμυντικός μέσος των Τρικάλων, Παντελής Ριζογιάννης.
Ο επιθετικός της ΑΕ Καραϊσκάκης Κώστας Δούμτσιος αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος ενός από τους 11 αγώνες που έπαιξε και πολύ λίγα λεπτά δεν κατάφερε να έχει το απόλυτο.

Αυτοί που δεν έχασαν λεπτό στον πρώτο γύρο

1. Δημήτρης Κατσιμήτρος (Εργοτέλης) 11

2. Φώτης Κουτζαβασίλης (ΠΑΕ Χανιά) 11

3. Κυριάκος Μαζουλουξής (Εργοτέλης) 11

4. Χρήστος Μπάτζιος (Εργοτέλης) 11

5. Παντελής Ριζογιάννης (Τρίκαλα) 11

6. Θεμιστοκλής Τσέλιος (Διαγόρας) 11

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport