Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ο προβληματισμός του Γιώργου Τουτζάρη... το χονδρεμπόριο και η ευθύνη των επαγγελματικών ομάδων!

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 10:19 Γράφτηκε από τον

Σε «αναμένα» κάρβουνα συνεχίζουν να κάθονται οι επαγγελματικές ομάδες της Super League 2 και της Football League, αναμένοντας το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τους!

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις από τα μέσα κοινωικής δικτύωσης, όπου καταθέτει πάντα τις απόψεις του με επιχειρήματα. 

Ο παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε έναν δικό του προβληματισμό αναφέροντας ως παράδειγμα το χονδρεμπόριο όπου δεν τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα, ωστόσο είναι αναγκαίο να λειτουργούν για να κινηθεί η αγορά, ωστόσο οι επαγγελματικές ομάδες όπως τονίζει αναλαμβάνουν το κόστος και την ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξει θετικός/η στα συμπτώματα της πανδημίας. 

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του:

«Ξαναλέω, είναι οι επαγγελματικές ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος εστίες υπερμετάδοσης του ιού; Πετυχημένα μοντέλα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι αυτά που βρίσκουν τους φορείς του ιού και την απομόνωση του φορέα ώστε ιδιαίτερα οι α-συμπτωματικοί να μην μολύνουν τον γενικό πληθυσμό. Προφανώς ο λόγος είναι το κόστος ώστε να γίνουν όλα αυτά τα τεστ… Οι ομάδες αναλαμβάνουν αυτό το κόστος οι ίδιες καθώς και την διαδικασία απομόνωσης εάν κάποιος/α είναι θετικός/η. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι προστατεύονται και πόσο στο περιβάλλον τους… δηλαδή το χονδρεμπόριο που δουλεύει με e-shop σε τεράστιες αποθήκες, κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα; Φυσικά και πρέπει να κινηθεί η αγορά και για αυτό είναι ανοικτά, όμως δεν τηρούν αυτά που οι επαγγελματικές ομάδες υποχρεώνονται να ακολουθούν. Ειδικός δεν είμαι… προβληματισμούς παραθέτω»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport