Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιμένει τις εξελίξεις και συνεχίζει τις προπονήσεις ο Εργοτέλης

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 18:00 Γράφτηκε από τον

Με το βλέμμα στις εξελίξεις που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο μετά το χθεσινό ρεπό οι "κιτρινόμαυροι".

Το δυσάρεστο νέο που έρχεται απ' την σημερινή ημέρα, αφορά τον Σαρρή ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και πρόκειται να μείνει εκτός για μια εβδομάδα, ενώ αντίθετα τα χαρμόσυνα έρχονται απ' την πλευρά του Πέϊου ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης του τραυματισμού του και σύντομα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου κάτι που θα καθιερωθεί καθώς στο βοηθητικό γήπεδο, γίνεται επανασπορά. Όσον αφορά το περιεχόμενο αυτού, οι "κιτρινόμαυροι" δούλεψαν πάνω σε ένα πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών με το κύριο μέρος έπειτα να περιέχει παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ποζατζίδης ο οποίος, ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση όπως και ο Πατρινός που αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις απ' το προχθεσινό φιλικό. Μαζί με αυτούς συνέχισαν ατομικά να δουλεύουν οι Πέϊος και Καπουράνης με τον τελευταίο ωστόσο να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος μετά από πολύ καιρό.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί εκ νέου πρωινή προπόνηση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα