Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Alternatives: Ο πρώτος από τους 6 τελικούς

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 10:55 Γράφτηκε από τον
Το δικό τους κάλεσμα ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας έστειλαν οι Alternatives. Το δικό τους κάλεσμα ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας έστειλαν οι Alternatives.

Ως έναν από τους έξι τελικούς χαρακτηρίζουν το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας οι Alternatives που με ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν ότι "η ομάδα άμεσα πρέπει να σηκώσει κεφάλι καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Alternatives: 

"Μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την ξενερα από την τριαρα στην Άρτα, η ομάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Άμεσα πρέπει να σηκώσει κεφάλι, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας. Είναι ο πρώτος από τους 6 τελικούς απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους , με δύο βαθμούς περισσότερους από εμάς, που βρίσκεται στην προνομιούχο έκτη θέση που οδηγεί στα play off.

Καταλαβαίνουμε όλοι την σημασία του αγώνα και είμαστε σίγουροι ότι οι παίχτες θα δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, επιστρέφοντας στις παθιασμένες εμφανίσεις.

Το αισχος των αγώνων της Παρασκευής συνεχίζεται για την ομάδα μας. Παρά την αντιποδοσφαιρικη μέρα και ώρα (16.00), η ομάδα χρειάζεται την στήριξη μας.

Όλοι ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
.
Ματωστε τη φανέλα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)