Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Γιάννης Ταουσιάνης: «Οι παίκτες μας δεν είχαν αποφασιστικότητα και χάσαμε την πρόκριση» (video)

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 20:35 Γράφτηκε από τον

Η αναποφασιστικότητα των παικτών του Εργοτέλη ήταν η αιτία που οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος χαρακτήρισε κακή τη σημερινή ημέρα για τον σύλλογο λόγω του αποκλεισμού από το κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη:

«Δυστυχώς ότι πάμε να φτιάξουμε μέσα σε λίγες μέρες το χαλάμε. Αναφέρομαι στο κοντράστ των αποτελεσμάτων, απ’ το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έως το σημερινό. Αυτός ο αποκλεισμός ήρθε στο Παγκρήτιο παρόλο που χάσαμε το πρώτο ματς, η ποιότητα της ομάδας έδειχνε ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε λόγω έλλειψης αποφασιστικότητας.

Πρέπει να πιέσουμε πρώτα τους εαυτούς μας, όταν θέλουμε να πιέσουμε τους αντιπάλους. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και αυτό σίγουρα μπορεί να επιφέρει μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είχαμε πάρα πολύ χρόνο για να ανατρέψουμε τα πάντα. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής αλλά αυτό ήταν αρκετά φλύαρο και στο υπόλοιπο τρίτο δεν υπήρξε αποφασιστικότητα τόσο στις κινήσεις όσο στις τελικές πάσες παρά μόνο στα τελευταία δέκα λεπτά, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Η σημερινή μέρα είναι σίγουρα κακή για τον σύλλογο αλλά δεν έχουμε πολλά περιθώρια καθώς μέσα σε μερικές μέρες πρέπει να ετοιμαστούμε και να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Δείτε το video:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα