Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Αγιασμός και βασιλόπιτα με τον Βοσνιάδη να βρίσκει το φλουρί

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 18:41 Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετρά η ομάδα των Χανίων, η οποία μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της, έπειτα από την τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνός, που καθήλωσε με την ομιλία του, κατά την οποία ευχήθηκε η ομάδα μας να κάνει περήφανα τα Χανιά με την πορεία της. Τον κ.κ. Δαμασκηνό συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου Πρωτ. Γεώργιος Περάκης και ο εφημέριος του Αγ. Στυλιανού Κλαδισού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης από την πλευρά του τόνισε ότι ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που ανέμεναν όλοι τόσους μήνες, σημειώνοντας στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι σαν γροθιά και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να ανέβουν τον αγωνιστικό γολγοθά που τους περιμένει, με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οσον αφορά την πίτα, που ήταν από τον Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου και τον οποίο ευχαρίστησε θερμά η ΠΑΕ Χανιά, τυχερός στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης, στον οποίο έτυχε το φλουρί.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport