Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Κοντά στα παιδιά με αναπηρία τα Χανιά

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 21:21 Γράφτηκε από τον

Τα Χανιά δείχνουν σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό τους πρόσωπο και την Τρίτη (3/12), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, αντιπροσωπεία των «κυανόλευκων» βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Σελινιωτάκης, Λαζαρίδης, Τζιώρας, Παπαχρήστος και Ανδρέου εκπροσώπησαν τους παίκτες και, μαζί με άλλα στελέχη της κρητικής ομάδας, πρόσφεραν ένα κρεβάτι θεραπείας για τις ανάγκες των παιδιών.

Στην ενημέρωση των Χανιωτών αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκεμβρίου) και στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” η ομάδα μας βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξης Σελινιωτάκης, Γιώργος Λαζαρίδης, Τάσος Παπαχρήστος, Βαγγέλης Ανδρέου και Χρήστος Τζιώρας, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά Δώρα Κυριακάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη βρέθηκαν αρχικά στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών “Η Μεγαλόχαρη”, όπου πρόσφεραν ένα κρεβάτι θεραπείας για τις ανάγκες των παιδιών, τα οποία ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την κίνηση αυτή. Την ομάδα μας υποδέχτηκαν στο ΚΗΦΑΠ ο πρόεδρος του Νικόλαος Τρίκκας και η υπεύθυνη λειτουργίας Ελένη Χουδαλάκη.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ), προσφέροντας δώρα χρήσιμα για την καθημερινότητα των παιδιών του Κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πέρασαν λίγη ώρα με τα παιδιά και η υπεύθυνη του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Δήμητρα Μηνά παρείχε ενημέρωση για το έργο που επιτελείται εκεί».

asports.gr
 
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)