Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 11:06

H οικογένεια της Ιωάννας αναμένεται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στον ανακριτή, ενώ προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι, κρατείται μόνη της σε ειδικό χώρο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Νωρίτερα, ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε να απολογηθεί, και περιορίστηκε στη δήλωση: «Τηρώ το δικαίωμα της σιωπής. Δεν είμαι σε θέση σωματικά και ψυχικά να απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Θα το κάνω σε μεταγενέστερο χρόνο».

Ανααμενόμενο το να μην απολογηθεί η 35χρονη, δήλωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. «Σήμερα θα πάρουμε τη δικογραφία, η ανάκριση προχώρησε κανονικά και όλα τα στοιχεία ήταν σε βάρος της, τόνισε και επεσήμανε: Αυτό το άτομο δεν πάσχει από ψυχικό νόσημα τέτοιο που να υπάρχει το ακαταλόγιστο της πράξης». Δεν ζητήθηκε για την ώρα και μπορεί να μην ζητηθείψυχιατρική εξέταση, σημείωσε ο δικηγόρος.

Η 34χρονη Ιωάννα έχει μπροστά της Γολγοθά με τριάντα τουλάχιστον χειρουργικές επεμβάσεις.

Με κινητό, GPS και κοριό που σύμφωνα με αξιωματικούς ήταν τοποθετημένος στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, την παρακολουθούσε επί ένα χρόνο η 35χρονη.

Πηγή:ert.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)