Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Β. Κικίλιας: Ο μήνας Απρίλιος είναι κρίσιμος

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 21:33

Συνέντευξη έδωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στον ΣΚΑΪ και στο δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, όπου ο ίδιος τόνισε ξανά ότι "γιατροί, νοσηλευτές, ΕΚΑΒ, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν κοιμούνται για όλους εμάς...αξίζει να τους βοηθήσουμε".

"Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο Μάρτιο", σηεμείωσε ο Υπουργός, "και έχουμε μπροστά μας έναν πολύ κρίσιμο Απρίλιο. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έλαβε από νωρίς τα μέτρα. Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια, με τη στήριξη των πολιτών τους οποίους ευχαριστώ πολύ για την τήρηση των μέτρων".

Επίσης ο Υπουργός δήλωσε, "Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην χαλαρώσει κανείς. Είναι πάρα πολύ εύκολο από μια πορεία μάχης η οποία δίνει συγκεκριμένα αποτελέσματα, να πάμε σε σενάρια καταστροφής αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να διατηρήσουμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, πρέπει να μείνουμε σπίτι μας, πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας".

"Πάνω από όλα για να βοηθήσουμε γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό στα νοσοκομεία. Αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι, που παλεύουν για εμάς νύχτα-μέρα να τους βοηθήσουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε αυτήν την κρίση με τη λιγότερη δυνατή οδύνη".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα