Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ για το βόλει του ΟΦΗ ο Δανδάλης

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 17:00 Γράφτηκε από τον

Στην συνεδρίαση της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ), που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (24/6, 1.30μμ) στην Αθήνα, θα βρεθεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.

Στην συνεδρίαση, θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, σημαντικά θέματα που αφορούν στο νέο πρωτάθλημα της VolleyLeague, όπως το αγωνιστικό σύστημα του πρωταθλήματος και η προκήρυξη, θέματα χορηγιών και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν αυτήν την εποχή τις ομάδες που μετέχουν στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, την Volley League.

Στο μεταξύ, έντονο είναι το ενδιαφέρον για τις προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, από την πρώτη κι’ όλας μέρα της ανακοίνωσης, της διάθεσης τους.

Αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ, σπεύδουν να κλείσουν την θέση τους, για τα παιχνίδια του ΟΦΗ στην VolleyLeague.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι 100 και 200 ευρώ.

Οι φίλαθλοι που θέλουν από τώρα να «κλείσουν» το εισιτήριο τους, μπορούν να το κάνουν χωρίς καταβολή του αντιτίμου, με το ονοματεπώνυμο τους και το τηλέφωνο τους.

Όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 από Δευτέρα έως και Παρασκευή (11 π.μ.-2.30μμ) και να κάνουν την κράτηση τους, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημήτρης Γιγουρτσής

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Γιγουρτσής

Σχετικά Άρθρα