Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ο Κυριάκος Μουτάφης team manager στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 20:50 Γράφτηκε από τον

Ενα πρόσωπο ταυτισμένο με το βόλει του Ηρακλείου και της Κρήτης, αναλαμβάνει το πόστο του tem manager στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της Αθλεση και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο Κυριάκος Μουτάφης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπροστάρη του τμήματος βόλει του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, μετά την συνάντηση που είχαν, με κύριο θέμα συζήτησης την καλύτερη οργάνωση του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, με αφορμή την ιστορική του άνοδο στην Volley League.

O Kυριάκος Μουτάφης, έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομαδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο Κυριάκος Μουτάφης, ανέφερε ότι:

"Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Ολοι ξέρουν ότι το βόλει είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, μέσα απο το πόστο που μου ανατέθηκε", ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης, που είναι ένα απο τα πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην οικογένεια του βόλει στην Κρήτη, για τη σοβαρότητα και το ήθος του.

Ο Κυριάκος Μουτάφης είναι εκτός απο άνθρωπος του βόλει και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Πάνω απο όλα όμως, είναι ένας γνώστης του αθλήματος, που χρειάζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον θα πρέπει να λειτουργήσει επαγγελματικά και χρειάζεται ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν, να πετύχει το στόχο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport