Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού η κλήρωση της Α1 βόλεϊ !

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 12:32 Γράφτηκε από τον

Την αναβολή της αυριανής κλήρωσης της Α1 Volley League αποφάσισε την Δευτέρα (21/9) η Ε.Σ.Α.Π λόγω των αυξημένων μέτρων που υπάρχουν πλέον στην Αττική για την πανδημία. 

Το πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση της Α1 είναι κάτι άγνωστο και θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η πανδημία στην Αττική με το ενδεχόμενο η κλήρωση που είναι να μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ να διεξαχθεί ακόμη και διαδυκτιακά. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π αναφέρει: 

«Λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων και των νέων πρωτοκόλλων με τους περιορισμούς για την αντιμετώπιση του COVID-19 που ισχύουν από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου για τις συναθροίσεις σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής η Ε.Σ.Α.Π. είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει την προγραμματισμένη κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 που ήταν προγραμματισμένη την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35) σε απ΄ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ Sports HD.

Η Ε.Σ.Α.Π. με αίσθημα ευθύνης έναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και πάντα σε συνεννόηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Γιώργο Λυκουρόπουλο θα επανεξετάσει όλα τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν εντός των ημερών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας και με νέα απόφαση της θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία και πιθανότατα νέο τόπο για την διεξαγωγή της κλήρωσης.

Ζητούμε την κατανόηση των σωματείων και των προπονητών και είμαστε σίγουροι πως αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Στην περίπτωση που η πορεία της πανδημίας COVID-19 στη χώρα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων η Ε.Σ.Α.Π. θα εξετάσει το ενδεχόμενο να διεξάγει την κλήρωση ακόμα και διαδικτυακά και πάντα σε απ΄ευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση και το ΕΡΤ Sports HD».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport