Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Οι δηλώσεις των παικτών του ΟΦΗ για την ιστορική άνοδο στη Volley League

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 16:41 Γράφτηκε από τον

Ζούν το όνειρο τους! Τα παιδιά του ΟΦΗ στο βόλει, οι άνθρωποι της ομάδας και το τεχνικό τιμ, παραμένουν "μεθυσμένοι" απο την ιστορική άνοδο στην Volley league.

O ΟΦΗ είχε φέτος μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1 και τα κατάφερε! Αναδείχθηκε πρώτος στο Φαιναλ-Φορ που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας "Στέλιος Καλαιτζής" και κατέκτησε τον τίτλο, στον όμιλο Νότου της Α2 και την άνοδο, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κορυφαίος και πιο έμπειρος παίκτης του ΟΦΗ Αινείας Τζελάτι, ανέφερε ότι "ο στόχος ήταν να ανέβουμε και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πρόεδρο, Γιάννη Δανδάλη. Αγαπάει αυτό το τμήμα και το άθλημα του βόλει, όσο λίγοι".

Για τον Τζελάτι, η χρονιά ήταν δύσκολη, καθώς προερχόταν απο ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Ο ίδιος είπε για αυτό, ότι "αυτή η άνοδος, είναι πολύ σημαντική για μένα. Είναι μεγάλη χαρά. Ερχόμουν από ένα σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα. Σημαίμει πολλά αυτό που πετύχαμε".

Για την επόμενη μέρα, μετά την άνοδο, ανέφερε ότι "θα δούμε τι θα γίνει στην Α1. Τώρα θα απολαύσουμε λίγο αυτό που καταφέραμε και σιγά-σιγά θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός μας".

Ο Μάκης Κολτσιάκης, ανέφερε ότι "δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα, μόνο ευτυχία. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό. Αυτή η ομάδα χτίστηκε από το καλοκαίρι για ένα και μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1".

Για την προοπτική που ανοίγεται στην ομάδα, είπε ότι "η διοίκηση και ο προπονητής, θα δούν, τι πρέπει να γίνει ώστε να οργανωθεί η ομάδα σε στέρεες βάσεις. Η ομάδα αξίζει, να καθίσει χρόνια στην Α1. Μπορεί να τα καταφέρει ο ΟΦΗ".

Ο Κολτσιάκης, αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΟΦΗ. Οπως είπε "ο κόσμος του ΟΦΗ είναι μοναδικός. Παίζαμε μακριά, αλλά ήταν και εδώ μαζί μας, αλλά και όλη τη χρονιά κοντά μας. Τον ευχαριστούμε".

Ο Μιχάλης Τεφτσής, με τη σειρά του, τόνισε πως "θέλαμε πολύ να ανέβουμε κατηγορία. Κάνουμε τρία χρόνια τώρα μια προσπάθεια. Το θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας Γιάννη Δανδάλη, που στηρίζει την ομάδα, πάνω απο 15 χρόνια.Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας στα μπαράζ και μας βοήθησε να τα καταφέρουμε".

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport