Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημ. Ζλατιλίδης: Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα στη Volley League

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 15:24 Γράφτηκε από τον

Ο τιμονιέρης του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, έπεσε στο παρκέ, μετά τον τελευταίο νικηφόρο πόντο του ΟΦΗ, στον τελικό με τον Κέρκη, που σήμανε και την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Ηταν μια ανθρώπινη αντίδραση για την πίεση που ένοιωσε, αλλά και χαρά για την σπουδαία επιτυχία. Σχεδίασε μια σπουδαία ομάδα φέτος και είναι ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην VolleyLeagueγράφοντας ιστορία.

Ο προπονητής από τον Εβρο, ανέφερε ότι «η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δώσαμε ο πρόεδρος και εγώ πάρα πολύ από το είναι μας όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτή την προσπάθεια. Επιτέλους ήρθε το αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος».

Για την προοπτική που δίνει στον ΟΦΗ, η άνοδος, ανέφερε ότι «στόχος είναι η δημιουργία μίας αξιόλογης ομάδας για τη Volley League. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κάνουμε αυτό, σε όλα τα επίπεδα. Από το γηπεδικό μέχρι ό,τι χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει τεχνογνωσία στον σύλλογο. Επίσης γνωρίζουμε και το βόλεϊ στον ΟΦΗ που είναι μία κατεξοχήν ποδοσφαιρική ομάδα και σιγά σιγά μας έχουν αγκαλιάσει. Με ηρεμία θα κάνουμε μερικά βήματα μπροστά και σταθερά, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα