Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

COVID-19: Ήρθε η πρώτη αναστολή πρωταθλήματος!

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 10:29 Γράφτηκε από τον

Στην Αθήνα έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα κρούσματα της πανδημίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να αναστέλλονται αθλητικές δραστηριότητες!

Μία από αυτές είναι και το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ το οποίο πήρε την απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου για 2 εβδομάδες!

Δείτε αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.

Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης).
Με δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport