Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Στην Αναγέννηση ο Σπυριδάκης!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 20:38 Γράφτηκε από τον

Πολύ σημαντική προσθήκη για την Αναγέννηση

Προσθήκη ουσίας για την Αναγέννηση με την απόκτηση του Μιχάλη Σπυριδάκη, υιού του Μανώλη Σπυριδάκη πρώην παίκτη της ομάδας της Αναγέννησης.

Ο Μιχάλης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της β και της Α2 εθνικής κατηγορίας με τις φανέλες του Ηρακλείου και του Τρίτωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μια πολύ μεγάλη μεταγραφή θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μας... Πρόκειται για τον Μιχάλη Σπυριδάκη και γιο του Μανώλη Σπυριδάκη πρώην παικτη της ομάδας μας... Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας ακόμα αθλητής με καταγωγή από τα μέρη μας θα αγωνιστεί με τα χρώματα της @anagennisibc! Ο Μιχάλης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της β και α2 εθνικής κατηγορίας με το Ηράκλειο και τον Τρίτωνα αντίστοιχα!!! Είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει στο μέγιστο την ομάδα μας να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους της...Ευχόμαστε στον Μιχάλη υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport