Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Συμπαίκτρια της Τζίτζι και η μητέρα της, δύο από τα θύματα της τραγωδίας

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 14:10 Γράφτηκε από τον
Συμπαίκτρια της Τζίτζι και η μητέρα της, δύο από τα θύματα της τραγωδίας Συμπαίκτρια της Τζίτζι και η μητέρα της, δύο από τα θύματα της τραγωδίας

Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ. Πρόκειται για συμπαίκτρια της Τζίτζι Μπράιαντ και τη μητέρα της, που πήγαιναν επίσης στο παιχνίδι.

Γνωστοποιήθηκαν δύο ακόμα από τα θύματα της τραγωδίας που στοίχησε τη ζωή στον Κόμπε Μπράιαντ και επτά ακόμα άτομα. Πρόκειται για την Πέιτον Τσέστερ και την μητέρα της, Σάρα.

Η Πέιτον ήταν συμπαίκτρια της Τζίτζι Μπράιαντ στις ακαδημίες «Mamba» και, μαζί με την μητέρα της, πήγαιναν στο παιχνίδι που θα συμμετείχαν τα δύο κορίτσια.

Αυτή τη στιγμή, έχουν ταυτοποιηθεί τα οκτώ από τα εννιά συνολικά άτομα της τραγωδίας. Πρόκειται για τους Κόμπι Μπράιαντ, Τζίτζι Μπράιαντ, τον προπονητή μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, την σύζυγό του Κέρι, την κόλη του, Αλίσα Αλτομπέλι, την προπονήτρια της Τζίτζι, Κριστίνα Μάσιερ, την συμπαίκτρια της Τζίτζι, Πέιτον Τσέστερ και την μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ.

Το μόνο όνομα που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα είναι του πιλότου της μοιραίας πτήσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)