Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Δημ. Μητρόπουλος: Η έδρα μας δίνει μεγάλη δύναμη

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 18:35
Α1
Γράφτηκε από τον

Στην έδρα της ομάδας όπου της δίνει μεγάλη δύναμη στάθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή ο βοηθός προπονητή της κρητικής ομάδας Δημήτρης Μητρόπουλος. 

Ο νεαρός κόουτς στη δήλωση του επισήμανε: 

«Και στα δύο επόμενα παιχνίδια απαιτείται η νίκη. Σίγουρα η έδρα μας δίνει μεγάλη δύναμη. Είναι κομβικό το σημείο που έρχονται αυτά τα ματς και καλούμε τον κόσμο γιατί η παρουσία του θα είναι για μία ακόμα φορά καταλυτική.

Τώρα, φυσικά, επικεντρωνόμαστε στο ματς απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος έχει γεμάτο ρόστερ με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ο αντίπαλος μας θέλει εξίσου τη νίκη γιατί έχουμε τις ίδιες νίκες και βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση.

Έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια απέναντι στον Ηρακλή, αλλά θεωρώ πως δεν έχουν καμία σχέση με το αυριανό (σ.σ. 18/1). Είμαστε αρκετά διαφορετική ομάδα.

Τα σημεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο είναι η καλή μας άμυνα, κρατώντας χαμηλά τους καλούς περιφερειακούς όπως τον Χάνλαν, τον Σούλερ και τον Ζάρα, αλλά και το inside game του Καββαδά. Αν αυτά μπορέσουμε να τα περιορίσουμε και είμαστε ώριμοι στις επιθετικές αποφάσεις μας εναντίον της άμυνας του Ηρακλή, θα έχουμε μεγάλη τύχη».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)