Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Β. Ζιάγκος: Είχαμε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης σε όλο το παιχνίδι

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 19:57
Α1
Γράφτηκε από τον

Στα υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης των παικτών του καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, και στην κούραση του Προμηθέα από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη απέδωσε τη νίκη της ομάδας του επί της ομάδας των Πατρών ο προπονητής του Ρεθύμνου. 

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημαντική νίκη. Δύο καθοριστικοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Πρώτον τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Και δεύτερον στη συγκυρία ότι ο Προμηθέας προέρχεται από δύο συνεχόμενα, υψηλών απαιτήσεων, παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός και στοχεύσαμε σε αυτά που εμείς αναγνωρίσαμε ως αδυναμίες και στο επιθετικό και στο αμυντικό παιχνίδι του Προμηθέα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα σε στιγμές που φαινόταν ότι ο Προμηθέας ανεβάζει την απόδοση και την πίεση του.

Μας προβληματίζουν τα 17 λάθη και τα 12 επιθετικά ριμπάουντ που δώσαμε. Είναι δύο στοιχεία που απαιτούν βελτίωση. Αυτό που έχουμε ως αρχή στη δουλειά μας είναι πως από βδομάδα σε βδομάδα προσπαθούμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στον Προμηθέα και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ