Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο η Ντουντουνάκη !

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 11:37 Γράφτηκε από τον

Το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο έπιασε η Άννα Ντουντουνάκη με την επίδοση που έκανε στα 100μ. πεταλούδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Νότια Κορέα. 

Η Ντουντουνάκη με το 57,88 που έκανε παράλληλα πήρε την πρόκριση και για τα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο στόχο που εκπλήρωσε, λέγοντας συγκεκριμένα τα εξής:

«Αρχικά ήθελα να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς κι από τη στιγμή που βγήκε το ότι μπήκα και στον ημιτελικό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Εβλεπα ότι ήμουν μπροστά, η κοπέλα δίπλα μου είναι πιο γρήγορη από μένα και λέω για να στρίβω πριν από αυτή και να βγαίνω μπροστά στη στροφή μάλλον καλά πάω. Θεωρώ ότι στα τελευταία 25 μέτρα δεν ήμουν τόσο δυνατή, αλλά αν βελτιώσω την προπόνηση θα είμαι ακόμα πιο ανταγωνιστική. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτή τη χρονιά ότι θα μου βγει καλά γιατί ήμουν με άλλο προπονητή έξω, με τον κ. Αλέκο εδώ, κουράστηκα πάρα πολύ όλη τη χρονιά και δεν ήξερα αν θα βγει και χαίρομαι διπλά που μου βγήκε. Στην προπόνηση πριν λίγες μέρες είδα ότι μπορώ να κάνω αυτό που έκανα και πέρυσι κι εκεί κάπου άρχισε να ανεβαίνει η ψυχολογία μου. Μέχρι πριν έλεγα ό,τι βγει και ελπίζω να πάει καλά. Από τη στιγμή που βγήκε και με τις δεδομένες συνθήκες είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Μετά τη Γλασκόβη άρχισα να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα και ο κ. Τάσος Καράμπελας με έχει βοηθήσει πολύ και ο γυμναστής μου, ο κ. Λάζαρος και τους ευχαριστώ πάρα πολύ και πιστεύω πραγματικά ότι αν του χρόνου δουλέψουμε καλά όλη τη διάρκεια της χρονιάς που θα έχω τελειώσει με το μεταπτυχιακό μου να έχω μόνο το κολύμπι να αφοσιωθώ σε αυτό μπορούμε να κάνουμε πολλά να ‘μαστε υγιείς πάνω απ’ όλα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ