Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Στην Βουλή το θέμα με τα γήπεδα τένις του Ηράκλειο Ο.Α.Α. από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 13:11 Γράφτηκε από τον
Στην Βουλή το θέμα με τα γήπεδα τένις του Ηράκλειο Ο.Α.Α. από τους Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Στην Βουλή το θέμα με τα γήπεδα τένις του Ηράκλειο Ο.Α.Α. από τους Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα γήπεδα τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ πήραν θέση οι Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α του Νομού Ηρακλείου.

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν Κοινοβουλευτική Αναφορά προς την Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, αναδεικνύοντας το πρόβλημα που έχει προκύψει με την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να απομακρυνθεί η σκάλα που συνδέει τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α.Η. με τα γήπεδα τένις που βρίσκονται μέσα στην τάφρο.

Οι Βουλευτές ζητούν ενημέρωση από την αρμόδια Υπουργό, επισημαίνοντας ότι αυτή η αρνητική απόφαση του Κ.Α.Σ. ακυρώνει στην ουσία τη δυνατότητα χρήσης των γηπέδων - στα οποία αθλείται πλήθος πολιτών, όλων των ηλικιών, εδώ και δεκαετίες - για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport