Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Χρυσός» στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 16:00 Γράφτηκε από τον
«Χρυσός» στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης «Χρυσός» στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, κυριάρχησε για άλλη μια φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020.

Ο Κρητικός Αθλητής ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις προσθέτοντας 2 ακόμα χρυσά μετάλλια στη συλλογή του. Την Παρασκευή αγωνίστηκε σε μικτή κατηγορία(F55 & F54) στην σφαιροβολία, η οποία δεν είναι το άθλημα του, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με βολή στα 8,03 μέτρα.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνέχισε σήμερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον ακοντισμό, όπου κατέφερε να πετάξει το ακόντιο του στα 27,51 μ. και να κατακτήσει την 1η θέση.Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανώλης Στεφανουδάκης από το 2010 διατηρεί την 1η θέση τόσο στον ακοντισμό όσο και στην σφαιροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.Επίσης είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχει στην μετα-COVID-19 εποχή.

Στο ΟΑΚΑ υπήρχαν αυστηρά μέτρα με αρκετό έλεγχο πριν την είσοδο στο στάδιο, με θερμομέτρηση και καταγραφή στοιχείων, με περιορισμένο αριθμό αθλητών και συνοδών στον αγωνιστικό χώρο, και άδειες κερκίδες.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δήλωση του αναφέρει:

"Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν, τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που παρά τις δυσμενείς συνθήκες βρισκόταν δίπλα μου σε όλες τις προπονήσεις και με συνόδευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ανθρώπους των εταιριών που με βοηθάνε οικονομικά να συνεχίζω το όνειρο μου και να ανεβάζω ψηλά την ελληνική σημαία σε παγκόσμιες διοργανώσεις ανά τον κόσμο αλλά και να διατηρώ την πρωτιά σε εθνικό επίπεδο!

Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα κοντά μου και με στηρίζει σε κάθε δυσκολία".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα