Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζόκοβιτς

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 15:41 Γράφτηκε από τον

O Novak Djokovic είναι τελικά θετικός στον Covid-19, όπως ανακοινώθηκε μόλις! Θετικό βγήκε και το τεστ της συζύγου του, Jelena, ενώ αρνητικά ήταν τα πρώτα τεστ για τα δυο τους παιδιά.

O Novak Djokovic τελικά είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό, που "ξέσπασε" στο τουρνουά του "Adria Tour" και έγινε για πρώτη φορά γνωστό το βράδυ της Κυριακής, με πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα τον Grigor Dimitrov.

Χθες το μεσημέρι ο Djokovic επέστρεψε στο Βελιγράδι μαζί με την οικογένειά του και έκαναν εκεί το τεστ. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, ο ίδιος, όπως και η σύζυγός του Jelena, είναι θετικοί, ενώ τα τεστ των παιδιών τους βγήκαν αρνητικά. Ακόμα είναι ασυμπτωματικός και θα επαναλάβουν το τεστ σε λίγες ημέρες.

"Τη στιγμή που φτάσαμε στο Βελιγράδι, κάναμε το τεστ. Το αποτέλεσμά μου ήταν θετικό, όπως και της Jelena, ενώ τα αποτελέσματα των παιδιών μας ήταν αρνητικά. Όλα όσα κάναμε τον προηγούμενο μήνα, τα κάναμε με ειλικρινείς καλές προθέσεις. Το τουρνουά μας ήθελε να ενώσει τον κόσμο και να δώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπόνιας σε όλη την περιοχή", είπε ο Djokovic στην επίσημη ανακοίνωσή του.

"Το τουρνουά σχεδιάστηκε για να βοηθήσει γνωστούς και ανερχόμενους τενίστες από την ανατολική Ευρώπη να παίξουν ανταγωνιστικό τένις μέσα σ' αυτή την κατάσταση με την πανδημία. Γεννήθηκε μέσα από μια φιλανθρωπική ιδέα, συγκέντρωσε χρήματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ζεστάθηκε η καρδιά μου όταν είδα πόσο δυνατή ανταπόκριση υπήρξε.

Διοργανώσαμε ένα τουρνουά όταν ο ιός είχε αποδυναμωθεί, πιστεύοντας πως είχαμε τις κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, ο ιός είναι ακόμα εδώ και σ' αυτή τη νέα πραγματικότητα ακόμα προσαρμοζόμαστε και μαθαίνουμε να ζούμε μαζί του. Ελπίζω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και να επιστρέψουμε στις ζωές μας όπως ήταν.

Λυπάμαι πολύ για κάθε έναν που προσβλήθηκε από τον ιό. Ελπίζω να μην υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία κανενός και όλοι να γίνουν καλά. Θα παραμείνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες και θα κάνω το τεστ ξανά σε 5 ημέρες."

tennisnews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)