Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ-Παμβοχαϊκού

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 21:54 Γράφτηκε από τον

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης εμφανός ικανοποιημέμένος από την πρώτη νίκη της ομάδας του στην Voleyball League  τόνισε στην  συνέντευξη Τύπου ότι : «Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Προσαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούσαμε τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ καλή μέρα τον διαγώνιο μας, τον Τσούλαφιτς και καταφέραμε να κρατήσουμε την υποδοχή και να παίρνουμε διαφορές. Είναι η πρώτη μας νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο. Με ηρεμία θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μας, ώστε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Περίμενα ένα δυνατό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι και με την εμφάνιση μας, το κάναμε πιο εύκολο».

 

Ο λίμπερο του ΟΦΗ και άλλοτε του Παμβοχαϊκού Δημήτρης Γκαράς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαικού, είναι μια ομάδα που συντάχθηκε την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια στην προσοπάθεια τους. Χωρίς προετοιμασία το παλεύουν πολύ καλά. Ηρθε για μας, μια εύκολη νίκη. Θέλω να σταθώ στο δεύτερο σετ, που δώσαμε το δικαίωμα στον Παμβοχαικό, να μας απειλήσει. Τα υπόλοιπα κύλησαν καλά για μας. Θέλουμε να δείχνουμε τέτοιο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι».

 

Στον αντίποδα ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Nίκος Νεόφυτος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: [Είχαμε προβλήματα στην υποδοχή μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δεν θέλω να σταθώ σε τεχνικά σημεία, γιατί θα είναι άδικο για τους αθλητές μας. Είναι μια ομάδα που μετράει ένα μήνα. Χωρίς προετοιμασία, είναι πολύ δύσκολο. Αν εξαιρέσω το σημερινό παιχνίδι, σε όλα τα άλλα, τα παλέψαμε και κοιτάξαμε τους αντιπάλους στα μάτια. Είμαι υπερήφανος για αυτούς τους αθλητές που είμαι μαζί τους».

 

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Ηλίας Λάππας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Η νίκη του ΟΦΗ ειναι δίκαιη 100%. Η δική μας εμφάνιση ήταν άσχημη, δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να χαλάσουμε την υποδοχή του ΟΦΗ. Εκανε πάρτι πάνω στο φιλέ. Δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε και ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα».

voleyball league 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)